EPEN BRONNENLAND,

optimaal uitrusten en genieten

Download Bronnenland wandelroute

Actief in de natuur

fietsen ebike

Fietsen

Zuid-Limburg is een fietsgebied bij uitstek. De verscheidene fietsroutes zijn altijd zeer goed aangegeven door middel van de zogeheten fietsknooppunten. Ieder knooppunt is genummerd en verwijst u naar het volgende genummerde punt. U kunt zo ook uw routes van tevoren uitstippelen. Verdwalen is dus onmogelijk. U kunt kiezen uit diverse routes langs, bijvoorbeeld een vergezichten-, drielanden- of een kasteelroute. Mocht u uw fiets niet hebben meegenomen, dan kan u er altijd een huren bij een van de vele fietsverhuurders.
golf wittem hole

Golfen

Mocht u graag een balletje willen slaan op de golfbaan, dan zit u goed in de regio Epen. Er zijn namelijk meerdere golfbanen en countryclubs in de buurt. Of u nu een de volledige variant speelt of shortgolf, u speelt uw favoriete sport in een gegarandeerd prachtige omgeving.
wandelen recreatief

Wandelen

In vele soorten en afstanden zijn wandelroutes in de buurt. Niet alleen de Bronnenwandelingen zijn een ware beleving, wat denkt u van het Pelgrimspad of Krijtlandpad. De grensoverschrijdende wandelingen naar de Belgische Voerstreek of de Duitse Eifel laten zien dat de Euregio geen grenzen kent. Daarnaast zijn er ook verschillende wandelroutes in de buurt.
Wilt u ook 's morgen starten met een heerlijk ontbijt?