Leven als god in ……

Omgeving Epen onderscheid zich door u de typische vakwerkhuizen in de verstilde buurtschappen en de bosrijke hellingen zijn de kersen op de taart van een gebied met onbegrensde wandel- en fietsmogelijkheden. Maak een rit met een stoomtrein, of bezoek het grootste labyrint van Europa – op het hoogste punt van Nederland. Ga ’s zomers een keertje skiën op een indoorbaan, maar geniet ook van de kleine fijne dingen zoals grazende koeien in de wei. Epen, de natuurschatkamer van het Heuvelland, biedt onbeperkte mogelijkheden in een land zonder grenzen!

De vele hotels en restaurants verraden dat de gast in Epen sinds lange tijd welkom is. De inwoners hebben tijd voor de gast en vertellen graag over het gebied waar ze trots op zijn.

Aparthotel Ons Epen biedt u de luxe van een hotel en de vrijheid van een appartement

De hotel – appartementen zijn deels op de eerste verdieping gelegen en deels op de begane grond (geheel gelijkvloers). Allen voorzien van hedendaags comfort en omvatten een slaapkamer, een aparte living en badkamer met ligbad/douche en toilet. Ons Epen wordt tot over de landsgrenzen heen geroemd om de schone kamers en het overheerlijke ontbijt.